söndag 7 juni 2009

Dagens val

Är det någon som har läst Piratpartiets partiprogram? Nä just det, de har ju inget.

Men det kanske kommer lite senare? Låt oss hoppas att de som röstat på dem inte har satt ett kryss för ett parti som fungerar som den där facebookgruppen som helt plötsligt visade sig förespråka sex med barn. Den som lever få se.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Om du hade bemödat dig med att kika in på deras hemsida skulle du sluppit fundera på den saken. De flesta piratpartister är väldigt ideologiskt drivna.

Pi sa...

Fast det har jag ju givetvis gjort. Och ingen kan väl påstå att de har fler än en fråga att luta sig tillbaka på? Inget om skola, inget om omsorg, inget om skattepolitik och inget om miljön. Osv osv.

För att citera en Schulman, som jag annars inte ger så mycket för:
"Jag får en så dyster bild av dagens 18-åringar. En generations vars främsta valfråga är att få ha kvar rätten att ladda hem gratis filmer på nätet. Nej, inte främsta fråga – enda fråga. Piratpartiet är ju ett parti som över huvud taget inte har något politiskt program. De vill bara tala nedladdningsfrågan. Ingenting annat. De vill tala torrenter. Det är ett politiskt parti som ger fan i allt som inte har med fildelning att göra.
"

Anonym sa...

Piratpartister är förvuxna bebisar!