onsdag 27 oktober 2010

Dagens barn och swing

Vilken trevlig dag. Ture och jag gick på babyswing i kyrkan här i Bredäng. Inget gud eller halleluja, bara en massa bebisar som swingade till mysiga ord och musik. Ture var yngst och hade kanske inte störst utbyte av det hela, men han verkade ändå intresserad av de andra bebisarna och gillade när jag gungade honom och sjöng i hans öra. Vi kommer att gå dit igen. Då ska vi även stanna kvar på fikan efteråt. Kanske kan vi knyta lite nya kontakter rent av, vi behöver lite andra bebisar i Sillens liv. Vi väntar fortfarande på att få träffa Patrik och Petras lilla Benjamin och sen i december kommer ju Anita och Nickes lilla pojke.

Efter det åkte vi till Olle och Birgitta och träffade fina Alexandra som är här på sitt franska skollov. Och nu är det bestämt att Samuel och Johanna kommer hit efter nyår. Dagen har helt enkelt varit fylld av mysiga barn och trevliga nyheter.

Sillen babyswingar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

det är väl klart att Ture tycker om babyswing när han har en pappa som har så mycket musik i sig. Kramar från Timmernabben
ps längtar så efter er ds

Johanna sa...

Vi längtar redan efter att få komma och krama om er alla igen... framför allt den lilla, jättesöta kusinen såklart! Bara två månader kvar!
Ciao J