fredag 24 december 2010

Dagens blandade tankar

Ture, han är ta mig attans alldeles underbar. Han är inne i någon speedad tillväxtperiod just nu, det händer galet mycket. Han lyssnar när man pratar, vänder sig om när man säger hans namn, studsar så fort han får tillfälle, skrattar, sover lite sämre än vanligt, tycker om allt han får smaka och greppar och leker med allt man sticker till honom.

Vi har fått flera härliga hälsningar den här veckan. Bland annat från Tures tremänningar; Doris i Falun och så Sigrid, Ester och lilla Einar i Finland. Coola lilla Doris sitter i bilen och diggar till Jakobs musik och dom andra tre ses på härlig bild där storasystrarna skrattar åt/med lillebror Einar. Einar som är en månad yngre än Ture är så underbart söt i röd luva och bedårande uppsyn. Härliga barn.

Och på tal om härliga barn är det nu bara drygt en vecka till Samuel och Johanna kommer från Italien. Och innan dess ska vi träffa Alexandra innan hon far tillbaka till Frankrike.

Vi har tjuvstartat lite på julklapparna här hemma i kväll. Ture har fått underbara saker och jag vill inte gå händelserna i förväg nu, men är inte den lilla sötnosen redan lite bortskämd så säg.

Ett tips om du har köpt en pepparkaksdeg och tröttnat på pepparkakor innan du hunnit baka ut dina egna. Kör degen i en matberedare tillsammans med ett par nävar jordnötter. Gör en rulle av allt och kyl väl. Skär sen i tunna skivor och baka i mitten av ugnen i cirka 6 minuter eller så. Helt ok gott.

Och så det bästa av allt. Bebisen. Anita och Niclas bebis. Alldeles färsk och ny och vacker. Vi var där en kortis i kväll och vet ni, jag började gråta när jag först fick se honom. Det har aldrig hänt mig tidigare. Grattis på er!!!

2 kommentarer:

Johanna sa...

GOD JUL på er så ses vi snart!
Kramar från Italien

Anonym sa...

Det var supermysigt!
*springer och hämtar en nappflaska*
Tack för att ni kom!
Tack för alla prylar!
Ture har ju blivit sjukt stor o söt(are!

Gul Jod och kramar från Nicke & nita!

(bildbevis på elefantmössan finns nu på bäjsfook)