onsdag 5 januari 2011

Dagens uppdatering

Vilken härlig vecka det har varit so far. Förutom det jag redan nämnt så har följande hänt.

Min vän Jonte och hans lilla Hannes kom för att hälsa på. Så trevligt. (Dom kom redan tjugo över tio så vi fick väcka Ture. Därav pyjamasen).


Samuel och hans mamma har kommit från Italien för att hälsa på. Då firade vi jul en gång till.


Lego är grejen tycker Samuel. Han är en baddare på att bygga.


Och så i dag, vilken grej, kom lilla Einar och hälsade på i Björknäs. Jakobs kusin Charlotta och hennes härliga familj bor i Finland annars men nu fick vi äntligen chansen att träffa familjens senaste tillskott. Den där Einar har verkligen något extra. Så fin. Här sitter sysslingarna (eller tremänningarna om man så önskar) och bekantar sig med varandra på köksbordet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det var roligt att träffa er för första gången sedan ni blivit tre! Ture är jättefin, men det hade vi ju redan förstått. Einar tackar för haklappen (vad kallas de egentligen?), den är provdreglad och funkar bra. Egenproduktion är inledd här i Helsingfors.
Hälsningar,
Charlotta

Pi sa...

Tack själva för boken. Det var kul att träffa er. Ture har snappat upp Einars mysiga pipljud och härmar honom nu för fullt.

Dregglis eller dregellapp är nog det vanligaste namnen tror jag. Smart att göra egna, då finns det ju en massa roliga tyger att välja på.

Hälsa dom andra