torsdag 24 november 2011

Dagens Ture




Att diska är det roligaste som finns just nu. Inget är så kul som att plaska i vatten, att dricka vatten och att spilla vatten på golvet. I timmar.

I dag har Jakob åkt. Vi är inte ledsna, inte än i alla fall. Sefors kom och hälsade på i kväll. Han bjöd på någon slags modifierad Gino med pannkakor och glass. Jakobs bortavaro kommer att hanteras med hjälp av mycket bus, dejter med vänner och häng med farmor och farfar och faktiskt också mormor som kommer nästa vecka. Det blir bra, man måste sysselsätta sig liksom.

Jag glömde berätta om en sak i går. Vi var på babyswing med Benjamin och Patrik och Ture körde sitt vanliga rejs. Han sitter så klart inte still - han dansar och spelar gitarr och klättrar på orgeln och springer runt, alltid glad. Han älskar Nillas rosa påse med små instrument och sjalar och försöker få tag på den innan det är dags så att säga. Nu når han upp på bänken med sina långa armar så Nilla fick istället gömma den uppe på en stort ljusbord, allt för högt för att Ture skulle räcka. Sånt stoppar ju så klart inte vår lille uppfinningsrike herre. Medan vi andra satt i en ring och sjöng gick han helt sonika iväg och hämtade en stol, bar den genom rummet, ställde den under ljusbordet och klättrade upp. Det skrattades och ska jag vara ärlig var det lite tråkigt att ta den fina påsen ifrån honom när han varit så duktig.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu syns vi snart! Kramar i massor till Ture och hans mamma!